viernes, 22 de abril de 2011

SARRALENCA,CORRÓ D'AMUNT I TRIATLÓ D'ELX (10/04/11)

El cap de setmana del 10 d'abril alguns menbres de la nostra secció van participar en diferents curses.On més membres van participar va ser la Sarralenca,realitzada a Sarral  amb un recorregut d'uns 40km,que van participar 4 menbres,que van deixar la nostra secció en un bon lloc,ja que van quedar en molt bones posicions.

Eusebi Font

Un altre menbre,Javi Ferrero, va participar en la Copa Catalana de Btt en el municipi de Corró d'Amunt,que en la seva categoria Master-30 va quedar en la 98 posició,sent la primera vegada que participava en una cursa d'aquest nivell.
El triatleta David Forn va participar al triatló d'Elx on va quedar en la 90 posició,gran posició!En aquest triatló hi va haver molt nivell i una gran participació,el triatló està de moda!